Lungcancerpodden

Lungcancerpodden är en podcast om lungcancer av Fredrik & Martin. Men vilka är då vi? Jo, Fredrik fick diagnosen lungcancer 2013, precis efter att ha fyllt 35 år och sprungit Stockholm Maraton. Martin är läkare inom lungmedicin och onkologi i Uppsala och jobbar dagligen med att göra livet bättre för patienterna.

Vi hoppas kunna föra samtal kring olika aspekter av lungcancer i synnerhet, men också om livet i allmänhet, på ett lättillgängligt, personligt och inspirerande sätt. Vårt mål är att sprida kunskap, hopp och förhoppningsvis även glädje till våra lyssnare. Välkommen att följa Lungcancerpodden!

Lungcancerpodden är ett helt ideellt projekt utan några sponsorer eller ekonomiska bindningar. Fredrik och Martins åsikter representerar inte nödvändigtvis officiella riktlinjer eller vårdprogram. 

Har du förslag, eller idéer – Tveka inte att kontakta oss!

Tips: Du kan enkelt lyssna i mobilen genom att klicka på följande länkar iTunes eller Acast – eller genom att söka efter Lungcancerpodden. Besök oss även gärna på Facebook!

Mer om Fredrik & Martin: Missa inte Fredrik och Martin när de intervjuas i Akademiska Sjukhusets satsning: enpoddomcancer.se. Och om du inte kan få nog av Fredrik så interjuvas han även i Pforum Onkologi