Attraktionslagen – du är vad du tänker, med Lili Öst – Avsnitt 57

Lungcancerpodden
Lungcancerpodden
Attraktionslagen - du är vad du tänker, med Lili Öst - Avsnitt 57
Laddar in
/

Maria talar om attraktionslagen med dagens gäst Lili Öst. Lili som har skrivit ett flertal böcker inom ämnet förklarar hur vi kan använda denna naturlag till att attrahera mer av det vi vill ha i våra liv. Men också om hur vi omedvetet kan dra till oss sånt vi inte vill ha. Maria själv har t ex tankar om kopplingen mellan attraktionslagen och hennes insjuknande.

Länkar från avsnittet:
Hemsida, Lili Öst
Podcast, Attraktionslagen 2.0

 

3 reaktioner till “Attraktionslagen – du är vad du tänker, med Lili Öst – Avsnitt 57”

 1. Hej! Har med stort intresse följr er podd från start. Blir så himla glad varje gång jag sett att ett nytt avsnitt finns ute. Tyvärr har cancersjukdom drabbat båda mina föräldrar och nu finns bara min pappa kvar.
  Skulle uppskatta om ni aldrig mer sänder sådant humbug som senaste avsnittet eller åtminstone varnar innan. Bortsett från att det ej finns någon som helst vetenskap ( nej det finns ingen sådan oavsett hur många gånger förespråkarna hävdar motsatsen) som styrker att man kan tänka/känna sig fri från exempelvis aggressiv hjärcancer som var det som tog livet av min mamma på några få månader så gör det mig så oerhört ledsen av den skuldbeläggning ni också ger den sjuke. Min mamma skulle gjort precis allt hon hade kunnat för att få se mig växa upp. Att som individ tro på detta står var och en fritt men att gå ut och förespråka detta som sanning är värsta sortens kvacksalveri.

  1. Hej Rosa,
   Vi är ledsna att du känner som du gör inför avsnittet om attraktionslagen. Det var verkligen inte vår intention att såra eller skuldbelägga. Vi vill heller inte påstå att det vi säger är en allmängiltig sanning. Det som driver oss båda är att lyfta fram ämnen som kan inspirera människor till att må bättre. Eftersom detta är ett ämne som jag, Maria, känner har haft stor positiv inverkan på mitt välmående så kändes det naturligt att ägna ett avsnitt åt det. I kommande avsnitt planerar vi att beröra ämnen såsom yoga, meditation och andra alternativa behandlingar som också saknar vetenskaplig evidens. Vi kommer även fortsätta att rapportera från läkemedelskonferenser och hålla er uppdaterade om vad som händer inom lungcancerområdet. Kom gärna med förslag på ämnen som du vill att vi ska belysa. Tackar för din feedback! Varma hälsningar Maria & Yann

   1. Jag kan hålla med Rosa. Det är ju stor skillnad på yoga, meditation mm, som kan göra att man kan hantera sin sjukdom bättre jämfört med att man ska tänka på rätt sätt för att bli frisk. Som ett slag i magen..Det var tråkigt i en annats så bra podd.
    Mari

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *