Michelles Patienthistoria – Avsnitt 13

Lungcancerpodden
Michelles Patienthistoria - Avsnitt 13
Loading
/

Den här veckan har vi interjuvat Michelle Warren som berättar sin patienthistoria som är både gripande men också väldigt inspirerande. Michelle är sedan tidigare vegetarian, tränar mycket, är icke-rökare, och har genom sina tidigare framträdanden i TV och tidningar inspirerat många att kämpa vidare!

Under hösten kommer vi höra fler patienthistorier, och om du vill dela med dig av din – eller har tips – tveka inte att kontakta oss!

Tänk gärna även på att du kan kommentera avsnitt på www.lungcancerpodden.se – och på vår Facebook-sida www.facebook.com/lungcancerpodden

Till sist, sprid gärna ordet om Lungcancerpodden till vänner, dina läkare, sjuksystrar, mm så att den kan vara till stöd även för andra. Tack!

En kommentar till “Michelles Patienthistoria – Avsnitt 13”

  1. Tack Michelle för att du delade med dig av din hårresande historia. Jag, 73 år, har själv obotlig lungcancer och är naturligtvis med i samma krig som du. Vi lovar varandra att kämpa vidare, för denna skitsjukdom skall inte vinna. Kram från mig som mår bra efter två olika cytostatika- och en månadslång strålnings- behandling. Blir kollad med röntgen var tredje månad och lever på hoppet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *