Michelles Patienthistoria – Avsnitt 13

Den här veckan har vi interjuvat Michelle Warren som berättar sin patienthistoria som är både gripande men också väldigt inspirerande. Michelle är sedan tidigare vegetarian, tränar mycket, är icke-rökare, och har genom sina tidigare framträdanden i TV och tidningar inspirerat många att kämpa vidare!

Under hösten kommer vi höra fler patienthistorier, och om du vill dela med dig av din – eller har tips – tveka inte att kontakta oss!

Tänk gärna även på att du kan kommentera avsnitt på www.lungcancerpodden.se – och på vår Facebook-sida www.facebook.com/lungcancerpodden

Till sist, sprid gärna ordet om Lungcancerpodden till vänner, dina läkare, sjuksystrar, mm så att den kan vara till stöd även för andra. Tack!

En kommentar till “Michelles Patienthistoria – Avsnitt 13”

  1. Tack Michelle för att du delade med dig av din hårresande historia. Jag, 73 år, har själv obotlig lungcancer och är naturligtvis med i samma krig som du. Vi lovar varandra att kämpa vidare, för denna skitsjukdom skall inte vinna. Kram från mig som mår bra efter två olika cytostatika- och en månadslång strålnings- behandling. Blir kollad med röntgen var tredje månad och lever på hoppet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *