Soki Choi, från IT-prinsessa till bakteriedrottning – Avsnitt 55

Lungcancerpodden
Lungcancerpodden
Soki Choi, från IT-prinsessa till bakteriedrottning - Avsnitt 55
Loading
/

Med i studion har vi Soki Choi som är aktuell med boken ”Kimchi och Kombucha: Den nya vetenskapen om hur tarmbakterierna stärker din hjärna”. Soki berättar bl a om sin personliga resa och om hur mat med fibrer och goda bakterier kan stärka vårt immunsystem och hjärnhälsa.

Länkar från avsnittet:

2 reaktioner till “Soki Choi, från IT-prinsessa till bakteriedrottning – Avsnitt 55”

 1. Tack för ett intressant avsnitt om tarmfloran.
  Ni är jättebra podd värdar, eller vad man nu kan kalla det, så varmt tack. Tror ni att man kan koppla ”tarmflora kunskaper” med den forskning som visar att patienter med bra tarmflora har haft bättre nytta av cancerbehandling i något avsnitt? Jag tänker att det kan ge kostfrågan en skjuts framåt i vården. För förhållningssättet att kost är bara för vår allmänna hälsa stoppar upp den nödvändiga inkluderingen av bl a kostfrågor i cancerbehandlingen. Bara lite tankar. Allt gott till er och med en önskan att ni har det bra. (Vi kanske ses på Bikram om du går på Söder, Maria)./ Annica

 2. Hej Annica,

  Ledsen ngt dröjande svar. Tackar för dina uppmuntrande rader och reflektioner. Vi tycker liksom du att kost och tarmflora är högintressanta områden och vi kommer att ta upp mer om det i kommande avsnitt.

  Maria kör mest på Bikram Yoga City och jag Yann mest på duCalme.

  Bästa,
  Yann och Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *