Yann och Maria tar över Lungcancerpodden – Avsnitt 51

Lungcancerpodden
Lungcancerpodden
Yann och Maria tar över Lungcancerpodden - Avsnitt 51
Loading
/

Nya programledarna Yann och Maria presenterar sig. De berättar främst om resan fram till det att de fick diagnosen Lungcancer och där de befinner sig idag. För dem båda var det en lång väg till att få diagnosen. Gemensamt för dem är också deras passion för hälsa och att båda är utbildade yogalärare.

3 reaktioner till “Yann och Maria tar över Lungcancerpodden – Avsnitt 51”

  1. Tycker om ert sätt att samtala och diskutera fritt, enkelt, sakligt och på ett öppet sätt, prata om en sjukdom som finns i vår närhet och som vi egentligen vet ganska lite om. Och det är just det ”okända” som vi vet så lite om och är ”rädda o ängsliga” för, det är något som vi egentligen vill veta mera av. Att bara lyssna era lugna, stärkande samtal har gett ro i många hjärtan. Detta har ni verkligen gjort bra Martin o Fredrik! Tusen tack båda!

    Samtidigt ser jag och säkert många andra fram emot,
    att Yann och Maria fortsätter och tar över podden. Den är ju så intressann, upplysande, den är ju en slags diskussion som även vi anhöriga blir deltagare genom att lyssna o så får vi svar på en massa obesvarade frågor!

    Och så ser vi också fram emot att Martin o Fredrik gästspelar hos er som dom har lovat!

  2. Tack Ritva!

    Det var en fantastisk möjlighet att få göra podden med Fredrik och alla våra gäster. Kul att höra att du uppskattat den. Det skall bli så spännande att följa Maria och Yann. De kommer att ta podden till nya höjder. Många hälsningar/Martin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *