Ett annat perspektiv – Avsnitt 7

Lungcancerpodden
Lungcancerpodden
Ett annat perspektiv - Avsnitt 7
Loading
/

Ett fantastiskt spännande avsnitt där vi pratar med Fredriks fru Caroline, och får höra hennes historia och känslor under diagnostiden. Hur tänker man som anhörig? Vilka svårigheter står man inför? Och hur tar man sig igenom dem?

Några länkar:

4 reaktioner till “Ett annat perspektiv – Avsnitt 7”

 1. Hej! Jag är ny i gamet, diagnos dec 15. Ville med det här meddelandet bara tacka er för att ni sprider hopp! Såhär skriver min förtvivlade dotter på facebook om podden:

  Johanna Pettersson
  18 tim · Västerås, Västmanlands län

  ”Jag har lärt mig massor om cancer sedan november. Bland annat att det finns ”fin- och fulcancer” att lungcancer är ”fulcancer” och att eftersom att prognosen vid lungcancer är så dålig så satsas det inte lika mycket på forskning som i andra cancerformer.

  Att mitt i allt det mörka hitta Lungcancerpodden som fokuserar på hopp, möjligheter och utveckling är så himla befriande.

  Heja lungcancerpatient Fredrik och doktor Martin som fokuserar på hopp och berättar om allt det positiva som sker just nu inom lungcancermedicinen!”

  Ville bara förmedla det till er! Tack!// Mvh Anna-Karin

  1. Tusen tack!! Och tack för att ni lyssnar, otroligt kul att höra att ni gillar podden!

 2. Hej! Jag har just börjat lyssna igenom er podd och vill bara säga att den är fantastiskt intressant. Ni sätter verkligen ord på alla tankar som farit (och far) runt i huvudet. Fick själv diagnosen adenocarcinom med egfr-mutation 2014 och har genomgått behandling med cytostatika, strålning och bromsmedicin. Hoppas nu att inom kort få börja med den senaste av målstyrda mediciner. Ska med intresse följa denna podd. Bra jobbat!
  Mari

  1. Tack! Lycka till med behandlingen, och vilken fantastisk tid vi lever i – med nya mediciner som fullkomligt haglar omkring oss 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *