Hygien och Influensaprevention – Avsnitt 6

Lungcancerpodden
Lungcancerpodden
Hygien och Influensaprevention - Avsnitt 6
Laddar in
/

Vi pratar om infektionskänslighet i samband med cytostatikabehandling, och ger egna tips på hur man kan undvika att råka dra på sig förkylningar och den elaka influensan till att börja med. Sen halkade vi in att prata om några sitcoms/komediserier också, och om den nya Facebook-sidan, och om att vi snart får gäster till programmet!

Några länkar från dagens avsnitt:

Just ja, och så här kommer man ut bakteriefri från en publik toalett:

4 reaktioner till “Hygien och Influensaprevention – Avsnitt 6”

 1. Det kommer inget meddelande om nya avsnitt?
  Tänker på dagens avsnitt om hygien.
  Folk nu som är så sjuka att de inte orkar vara så hygieniska blir de inte väldigt uppskrämda av att höra allt som Fredrik undviker.
  Själv hade jag aldrig orkat under min behandling att vara så noga.
  Lösgodis är ingen höjdare för oss friska heller när vi ser hur det går till. Men frukt kan vi skala när vi kommer hem med den eller är frukt o grönt fullt av bakterier i affären?

  1. Hej! Jag tror att man får ta all information från andra med en nypa salt och försöka hitta sin egen väg. Men att höra andras metoder, och mina kanske extremare än andras; vet inte 🙂 – kan ju vara intressant ändå. Det här är inga offficiella medicinska råd utan bara egna erfarenheter och tycken / Fredrik 🙂

  2. I regel släpper vi ett nytt avsnitt varje torsdag eller fredag. Lite beroende på när man hinner klippa, etc. Titta gärna i skräpkorgen i din mail efter meddelandet om nya avsnitt då det kan ha hamnat där. Även på Facebook syns det när ett nytt avsnitt publiseras. Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *